Shangri La Tea Autorsko pravo
Shangri La Tea

Single Coffee & Tea d.o.o.Adresa:

36203 Adrani, Kraljevo, Srbija


Kontakt osoba:

Radoslav Plešinac


Kontakti:

Mobilni: 060 7426 474

E-mail: office@shangri-la-tea.net

Web site: www.shangri-la-tea.net

Twitter: www.twitter.com/shangrilatea
Shangri La Tea
Autorsko pravo

Web prezentacija Shangri La Tea (www.shangri-la-tea.net) je baza informacija o brendu Shangri La Tea u vidu podataka, tekstova, fotografija, tonskih i video zapisa i slično. Sadržaj web prezentacije je javno vidljiv putem interneta a namenjen je prezentaciji, informisanju i međusobnoj komunikaciji širom sveta.

Javna vidljivost sadržaja ne znači da se delovi ili celine iz ove web prezentacije smeju neovlašćeno kopirati u cilju proizvodnje drugih publikacija bez dozvole autora. Prema postojećem i važećem Zakonu o autorskom pravu, autorski sadržaji ne mogu se koristiti dok se prethodno ne dobije pisana dozvola vlasnika autorskih prava. Nepoznavanje Zakona o autorskom pravu, kao ni pozitivne namere, prekršioce ne oslobađa od odgovornosti. Svako kršenje autorskih prava braniće se svim pravnim sredstvima i javnom objavom na internetu.

Svaki pojedinac može bez prethodnog traženja dozvole slobodno kopirati sa interneta za lične potrebe na disk lokalnog računara bilo koji javno vidljiv deo ili prepoznatljivu celinu sadržaja ove web prezentacije. Korišćenjem za lične i interne potrebe smatra se držanje kopije na hard disku ličnog računara, štampanje jednog primerka i kopiranje na CD ili drugi prenosni medijum u jednom primerku. Za citiranje ovde objavljenih informacija unutar učeničkih, studentskih, stručnih radova i slično, korisnici ne trebaju prethodno tražiti dozvolu, uz uslov navođenja izvora informacija (internet adresa www.shangri-la-tea.net) i podataka o autoru.

Nije dozvoljeno komercijalno korišćenje delova ili celina sadržaja ove web prezentacije bez prethodne pisane saglasnosti autora. Nije dozvoljeno prenošenje fotografija iz sadržaja ove web prezentacije u drugim medijima. Nije dozvoljeno korišćenje materijala u izradi ličnih veb prezentacija ili web prezentacija neprofitnih subjekata (udruženja, organizacije, institucije, škole, političke stranke i slično).

U većini slučajeva neće se tražiti novčana naknada za korišćenje materijala. Nakon podnošenja zahteva dobiće se dozvola za korišćenje. Vlasnik autorskih prava sadržaja ove web prezentacije je Shangri La Tea, Single Coffee & Tea d.o.o.
Shangri La Tea, Single Coffee & Tea d.o.o.
O nama  |  Kontakt  |  Twitter
Naslovna Nazad Napred Osveži Mapa sajta Autorsko pravo Kontakt
Shangri La Tea, Single Coffee & Tea d.o.o. · 36203 Adrani, Kraljevo, Srbija · 060 7426 474 · office@shangri-la-tea.net
Copyright © 2012-2016 Shangri La Tea čajevi Web dizajn Marjan Trajkovski